Tradicija, kakovost, zadovoljstvo strank

O nas

Kontakt

VERJAMEMO V TRADICIONALNE VREDNOTE

Tradicija, kakovost, zadovoljstvo strank

Smo družinsko podjetje, ki se lahko pohvali s skoraj 100 letno tradicijo in smo eno izmed redkih podjetij, ki še vedno uspešno posluje v usnjarski branži.

Na osnovi dolgoletnih izkušenj našim strankam nudimo svoje znanje in izkušnje ter zagotovilo za vrhunsko kvaliteto.

Ker strmimo k stalnemu napredku, se redno udeležujemo svetovnih sejmov in smo v rednem stiku z napredkom tehnologije in svetovnimi trendi.

V našem skladišču v Lukovici lahko izbirate med različnimi vrstami usnja kot so: telečje, goveje, svinjsko, ovčje, bivolje,.., ki se uporablja v čevljarski industriji, usnjeni konfekciji, galanteriji, tapetništvu in podobno. Specializirani smo tudi za dobavo usnja za zaščitno opremo ter specialno vojaško in policijsko obutev.

Strankam nudimo tudi možnost naročila usnja po lastnih željah in zahtevah.

Usnje uvažamo iz celega sveta, zato razpolagamo s svojim carinskim skladiščem in na ta način strankam zagotavljamo hitro in redno dobavo usnja po konkurenčnih cenah.

Našo dejavnost smo obogatili tudi s ponudbo modnih usnjenih ženskih in moških rokavic, usnjenih ženskih in moških jaken (tudi pilotskimi) in usnjenih pasov. Prav tako vam lahko ponudimo celotno organizacijo proizvodnje vseh teh izdelkov po vaših željah.

Vabljeni k nam v Lukovico, kjer vam bo na voljo naša prijazna in strokovna ekipa, ki vam bo z veseljem svetovala!